Over DJ SEB

DJ SEB is op 15 november 1980 geboren als Sebastiaan Walen.

Muziek is Sebastiaan met de paplepel ingegoten en hij is dan ook al van jongs af aan bezig met muziek.

Met een disco set in de slaapkamer begon zijn avontuur met cassettebandjes, vinyl, cd’s en uiteindelijk digitaal. Ook de disco set werd steeds verder uitgebreid en werd al snel te groot voor de slaapkamer.

De slaapkamer werd verruild voor een drive-in waarmee hij samen met zijn vader door het land trok. School en bedrijfsfeesten, bruiloften en partijen, en uiteindelijk de grotere besloten feesten zoals bij de Koninklijke Industrieele Groote Club op de Dam in Amsterdam.

De drive-in werd ingeruild voor vrouw en kinderen, echter door het stappen is de passie voor muziek altijd gebleven. Toen Sebastiaan door omstandigheden werkzaam werd bij Club Organza is die passie alleen maar meer geworden. Samen met Jessica (DJ SIS) staat hij achter de bar en samen maken ze er altijd een feestje van. De passie voor muziek bleek wederzijds en een samenwerking was geboren. Samen werd er geoefend in de club en werd er een DJ cursus gevolgd om bekend te worden met de moderne apparatuur. Vele uren brachten zij samen door achter de decks.

Op 1 januari 2017 was het dan zover, onverwachts moesten zij een feest afsluiten. En dat hebben ze gedaan, het publiek was enthousiast en het dak ging eraf. Mede door alle enthousiaste reacties heeft dit duo besloten door te gaan als DJ SIS & SEB.